Kurslarda Üretilen Dokuma Ürünleri Sergileniyor - Son Dakika
Yerel

Kurslarda Üretilen Dokuma Ürünleri Sergileniyor

Kurslarda Üretilen Dokuma Ürünleri Sergileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde açılan el sanatları kurslarında üretilen ürünler vatandaşların beğenisine sunuluyor.

22.01.2015 19:02

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde açılan el sanatları kurslarında üretilen ürünler vatandaşların beğenisine sunuluyor. Trikotaj ve Mefruşat kurslarında üretilen çeşitli dokuma ürünleri düzenlenen törenle sergilenmeye başlandı.

Özalper Semt Konağı'nda düzenlenen serginin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, Büyükşehir Belediyesi'nin 5'i semt konağı olmak üzere 7 eğitim merkezinin bulunduğunu anımsattı. Eğitim merkezlerinde TEOG hazırlık kurslarının yanı sıra çeşitli el sanatları kursları düzenlendiğini belirten Yağbasan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın direktifleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Semt konaklarımızdaki kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Faaliyetlere katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Trikotaj Kursu Öğretmeni Sabahat Demir ile Mefruşat Kursu Öğretmeni Ülkü Bora da el sanatları kurslarının vatandaşlarla buluşmasına imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiklerini belirttiler. Yapılan konuşmaların ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi. Serginin, 1 hafta süreyle açık kalacağı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurslarda Üretilen Dokuma Ürünleri Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement