Kurtalan'da, Sydv'den Kömür Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da, Sydv'den Kömür Yardımı

Kurtalan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), tarafından ihtiyaç sahibi 5 bin 500 aileye yapılan kömür yardımının dağıtımına devam edildiği bildirildi.

26.12.2014 14:40

Kurtalan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), tarafından ihtiyaç sahibi 5 bin 500 aileye yapılan kömür yardımının dağıtımına devam edildiği bildirildi.

Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, yaptığı açıklamaya göre, vakfa kaydı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, ev başına bir ton kömür yardımı yapıldığını söyledi.

Çalışmaları yakından takip ettiğini belirten İmamoğlu, yardımların ihtiyaç sahibi ailelere hızlı bir şekilde ulaştırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

İmamoğlu, şunları kaydetti:

"İlçemizde SYDV tarafından ihtiyaç sahibi hane başına 1 ton olmak üzere toplamda 5 bin 500 ton kömür yardımı yapılacak. Özellikle ilçe merkezinde dağıtılacak kömürü vatandaşımızın kapısına kadar götüreceğiz. Vatandaşımızın ek kömür yardımı nakliyesinde ek bir külfete girmesine gerek kalmayacak. Dağıtımları ivedi bir şekilde ailelere ulaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da, Sydv'den Kömür Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement