Kurtlar Vadisi'nde Şoke Eden Ayrılık - Son Dakika
Magazin

Kurtlar Vadisi'nde Şoke Eden Ayrılık

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta üzen bir ayrılık yaşanacak. Sevilen dizinin Nazife annesi ekranlara veda ediyor.

27.01.2015 11:56  Güncelleme: 11:57

İlk bölümden bu yana dizinin ana karakterlerinden biriydi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta üzen bir ayrılık yaşanacak. Sevilen dizinin Nazife annesi ekranlara veda ediyor.

DİZİYE VEDA EDİYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane karakterleri bu akşam yayınlanacak olan 244. bölümde ölerek diziye veda ediyor.

Kurtlar Vadisi\'nde Şoke Eden Ayrılık
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kurtlar Vadisi'nde Şoke Eden Ayrılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Malatyalı: Bu da baydı valla amma uzadı bıktık artık yeni dizi gerek 1 0 Yanıtla
  • Melek: Senarist ayrıldı dizide ölen ölene. Ah polatya 0 0 Yanıtla
  • Efeler: Bu dizi hala dewan ediyormu ya ! Yalan ruzgari gibi valla. 0 0 Yanıtla
  • Melek: Bikere keşke nezife Anne baştan eşiyle birlikte ölmeliydi çünkü birazda olsun ilimli namazlı dinine bağlı eşleri oynuyorlardı bu yüzden el ele ölmelerini bekledim biri namazda biride Kur'an okurken ölmelilerdi ne tasadüf ikiside Polatın kucağında öldüler ve hiç tepki yok insan telaş eder Anan ölüyo Ambulans falan der yaa bu dizide artık suyu çıktı yeterbe kaç senedir hepiniz ölünde bitirin bıktıııııııııık .... 0 0 Yanıtla
    ova: Yaziklar olsun kuran okumak namaz kilmak muslumanin gorevi ve ibatedi nasil bir muslumansinki rahatsiz oldun bundan cokmu zoruna gitti dinsiz imansiz kopek sen yapmiyorsan yapanlarada sagi duy bari 1 0

Advertisement