Kurtlar Vadisi Pusu 252.Yeni Fragman, Kuzuzade'den Pusat'a Pusu - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu 252.Yeni Fragman, Kuzuzade'den Pusat'a Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu 252.Yeni Fragman, Kuzuzade\'den Pusat\'a Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölüm fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Fehmi Kuzuzade, Pusat Çakır'ı pusuya düşürüyor. İçine düşürdüğü kurtla Pusat'ın aklını karıştıran Kuzuzade şimdi onu Polat'a karşı kullanmak istiyor.

24.03.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Dram ve aksiyonun bir arada yaşanacağı Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölüm fragman videosu dizinin yapımcısı tarafından Vadi severler ile paylaşıldı. KVP yeni bölümde neler mi yaşanacak ? İşte detaylar..
Leyla'nın kanser olduğunu öğrenmesiyle Polat ile ilgili tüm planları değişiyor. Polat'ın evlenme teklif etmek için akşam yemeğinde bir araya geldiği Leyla Polat'a hiç beklemediği bir cevap verir. Çok sevdiği Polat'tan ayrılmak zorunda olan Leyla bunu Polat'a söylerken çok zorlansa da yapacak başka bir şeyi yoktur.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun piskopat karakteri, ŞEDİD örgütünden koptuktan sonra başına buyruk hareketleriyle KGT'nin başına bela olmaya devam eden Sagir'in hedefinde yeni eylemler vardır. KGT ise İngilizler tarafından da desteklenen Sagir'i durdurmak için elinden geleni yapıyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 252.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

PUSAT ÇAKIR RAYDAN ÇIKIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu 252.bölümde Pusat Çakır, Fehmi Kuzuzade'nin pususuna düşüyor. Fehmi'nin kendisine verdiği gazla ve aklına düşürdüğü kurtla yolunu şaşıran Pusat Çakır neredeyse arkadaşlarına cephe alacak kadar değişmiş durumda. Bu arada Fehmi'nin kayıp oğlu Yusuf ailesinin karşısına çıkıp çıkmamak konusunda emin değildir. Fehmi Kuzuzade'nin her yerde arayıp bulamadığı Yusuf hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak gibidir. Çünkü Yusuf'un gidecek yeri ve kardeşine olan özleminde sabrı kalmamıştır.

YENİ AKSAÇLI MI SEÇİLİYOR ?

Vadi yeni bölümde İhtiyarlar heyetinin en kıdemli üyesi Hoca bu görevi bırakmak istediğini söylüyor. Polat Alemdar ile İhtiyarlar heyetinin geleceğini masaya yatıran Hoca, farklı bir görevde yer almak üzere Aksaçlı görevini başka birine devretmeyi düşünüyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölümde yaşanacakların özeti bu şekilde. Detaylar ve çok daha fazlası Perşembe akşamı Kurtla rVadisi Pusu 252.bölümde olacak. Yeni bölüm fragman videosu ise haberler.com adresinde.

POLAT ALEMDAR İLE LEYLA İÇİN HAZIRLANMIŞ ÖZEL KLİP

Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölümde Polat'a ayrılmak istediğini söyleyen Leyla acı gerçekleri sevdiğine söyleyemeden ondan ayrılmanın derin acısını yaşıyor. Polat Alemdar ise olanlara anlam verememiştir ve Leyla'nın kararına saygı duymaktan başka yapacak bir şeyi yoktur.

Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu 252.Yeni Fragman, Kuzuzade'den Pusat'a Pusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement