Kurumuş Ağaçlara Nazar Boncuğu Takıldı - Son Dakika
Güncel

Kurumuş Ağaçlara Nazar Boncuğu Takıldı

Bolu Belediyesi, Atatürk Orman Parkı'nda bulunan ve kuruyan ağaçları nazar boncukları ile süsledi.

29.04.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediyesi, Atatürk Orman Parkı'nda bulunan ve kuruyan ağaçları nazar boncukları ile süsledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Atatürk Orman Parkı'nda kuruyan iki ağacın Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından nazar boncukları ile süslendiği bildirildi.

Açıklamada, belediyenin yüz akı projeleri arasında yer alan ve vatandaşların akın ettiği parkta bulunan 2 adet ağacın uzun zaman önce kuruduğu belirtilerek, "Baharın gelmesiyle yemyeşil olan parkta görüntü kirliliğine neden olan ağaçlar, sökülmek yerine farklı bir şekilde değerlendirildi. Kuruyan ağaçlar, Bolu Belediyesi'ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından nazar boncukları ile süslendi." ifadelerine yer verildi.

Kuruyan dalları ve gövdesi nazar boncukları ile süslenen ağaçların parkta hoş bir görüntü yarattığına da değinilen açıklamada, spor yapmak üzere parkı seçen vatandaşların da nazar boncuklu ağaçları beğeni ile karşıladığı kaydedildi.

Açıklamada, sabahın erken saatlerinde parka gelerek spor yapan genç yaşlı birçok kişinin, cep telefonlarına sarılarak ağaçların önünde özçekim yaptığı da belirtilerek, ayrıca vatandaşların bu örnek çalışmadan dolayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile emeği geçen personele teşekkür ettiği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurumuş Ağaçlara Nazar Boncuğu Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement