Kutlu Doğum Haftası Bünyan'da Etkinliklerle Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası Bünyan'da Etkinliklerle Devam Ediyor

Kutlu Doğum Haftası Bünyan\'da Etkinliklerle Devam Ediyor

Bünyan İlçe Müftüsü Lokman Arslan’ın Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nu makamında ziyaretleri ile başlayan kutlu doğum haftası etkinliklerine Bünyan Yeni Mahalle Ortaokulunun hazırladığı programla devam edildi.

17.04.2014 13:08

Bünyan İlçe Müftüsü Lokman Arslan'ın Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nu makamında ziyaretleri ile başlayan kutlu doğum haftası etkinliklerine Bünyan Yeni Mahalle Ortaokulunun hazırladığı programla devam edildi.

Bünyan Belediyesi Konferans ve Düğün salonunda gerçekleşen kutlu doğum haftası etkinliklerinde Yeni Mahalle Ortaokulu tarafından hazırlanan programın açılışında Kur-an tilaveti okundu. Programın açılış konuşmasını yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kutlu doğum haftasının Tüm İslam alemine ve Bünyan halkına hayırlara vesile olmasını diledi.

Gece geç saatlere kadar süren programın sonunda kutludoğum haftası etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bünyan Müftüsü Lokman Arslan verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası Bünyan'da Etkinliklerle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement