Varşovalı Hannibal, Samuray Kılıcıyla Dil Hocasını Paramparça Etti - Son Dakika
Dünya

Varşovalı Hannibal, Samuray Kılıcıyla Dil Hocasını Paramparça Etti

Varşovalı Hannibal, Samuray Kılıcıyla Dil Hocasını Paramparça Etti

Hannibal Lecter takıntılı Varşovalı kütüphaneci, dil hocası kadını samuray kılıcıyla parçalara ayırdı. Parçaları çantaya koyup evine götüren cani, evle birlikte ateşe verdi.

12.02.2016 11:01  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com Ünlü roman ve sinema karakteri Hannibal Lecter takıntılı, Varşovalı kütüphaneci 27 yaşındaki Kajetan Poznański, 'Katarzyna' ismi ile bilinen İtalyanca özel ders hocası kadını öldürdüğü iddiasıyla Europol (Avrupa Polisi) tarafından her yerde aranıyor.

ÖNCE SAMURAY KILICIYLA KAFASINI KESTİ SONRA PARÇALARA AYIRDI

Polis, kurbanın 30 ocak ile 3 şubat tarihleri arasında evinde öldürüldüğüne inanıyor. Polis raporunda ayrıca Kajetan'ın samuray kılıcıyla önce kadının kafasını kestiği, sonra bedenini parçalara ayırdığı, ardından evine götürdüğü, sonrasında izlerini örtmek için evini ateşe verdiği bilgileri yer aldı.


CESEDİ EVİYLE BİRLİKTE YAKTI

Kajetan'ın İtalyanca hocasının kafasını samuray kılıcıyla kestikten sonra paketleyip sırt çantasına koyduğu, kadının bedeninin diğer parçalarını valize yerleştirdiği ardından taksi çağırarak evine gittiği açıklandı. Kadının yanmış bedeninin parçaları, evdeki yangını söndürmeye gelen itfaiye ekipleri tarafından 3 şubat tarihinde bulundu.


POLİS UYARDI: YAKLAŞMAYIN

Polis, Katejan'ın dış görünüşünü değiştirmiş ve Polonya'yı terk etmiş olabileceğini açıkladı. Ayrıca hiçbir şart altında kendisine yaklaşılmaması yönünde uyarıda bulundu.

DAHA ÖNCE SUÇ KAYDI YOK

Daha önce bir suç kaydının bulunmadığı belirtilen Katejan, şimdiyse Europol'ün en çok arananlar listesinde cinayet ve hunharca bedeni yaralama suçlamasıyla aranıyor.


HANNIBAL HAYRANI

Katejan polis tarafından sakin, zeki aynı zamanda kadim şiirlere tutkulu biri olarak tarif edildi. Katejan'ın ayrıca samuray kılıçları koleksiyonu olduğu ve Hannibal Lecter adlı Hollywood film karakterine karşı hayranlık derecesinde aşırı bir ilgisi bulunduğu açıklandı.


Bir başka kaynağın açıklamasına göre, Katejan'ın Hannibal Lecter'dan esinlenerek 'aşk ve cinayet' hakkında şiir yazdığı ifade edildi.

Son Dakika Dünya Varşovalı Hannibal, Samuray Kılıcıyla Dil Hocasını Paramparça Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zalım: yahudi çingenesi 7 1 Yanıtla

Advertisement