L'pool'un Mutlu Aile Tablosu - Son Dakika
Spor

L'pool'un Mutlu Aile Tablosu

L\'pool\'un Mutlu Aile Tablosu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un tecrübeli oyucusu Jose Enrique, 30. yaş gününü takım arkadaşları ve eşleriyle birlikte kalabalık bir partiyle kutladı.

30.01.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un tecrübeli oyucusu Jose Enrique, 30. yaş gününü takım arkadaşları ve eşleriyle birlikte kalabalık bir partiyle kutladı.

Kadroda fazla şans bulamamasına rağmen Liverpool soyunma odasının en popüler isimlerinden olan başarılı sol bek, doğum gününde yalnız bırakılmadı.

Christian Benteke, Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Divock Origi, Lucas Leiva, Philippe Coutinho, Alberto Moreno, Tiago Ilori, Joao Teixeira ve Martin Skrtel, Jose Enrique'nin doğum günü için verdiği yemeğe katılan isimlerdi.

Bu sezon Liverpool formasıyla sadece 2 maça çıkan Enrique, son olarak FA Cup'ta oynanan Exeter karşılaşmasında forma giymişti.

Alberto Moreno'nun transferi sonrasında yedek kulübesine çekilen Enrique, Premier Lig'de 1 yıldan fazladır mücadele etmiyor.

SEZON SONUNDA AYRILABİLİR

Tecrübeli futbolcunun Liverpool ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Enrique'nin sezon sonunda başka bir takıma gitmesi bekleniyor.

Daha önce Levante, Valencia, Celta Vigo, Villarreal ve Newcastle United takımlarında forma giyen Enrique, 2011'de Newcastle'dan 7.5 milyon euro'ya transfer edilmişti.

Enrique'nin kariyerine ülkesi İspanya'da devam edeceği iddia ediliyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor L'pool'un Mutlu Aile Tablosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement