Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri "Kış Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor! - Son Dakika
Otomobil

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri "Kış Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor!

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri "Kış Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor!

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia, Alfa Romeo ve Jeep servisleri müşterilerine "Kış Bakım Günleri? ile birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. 15 ? 30 Kasım tarihleri arasında, tüm yetkili Lancia, Alfa Romeo ve Jeep servislerinde geçerli olan "Kış Bakım Günleri? servis kampanyası kapsamında, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalı araçlarla birlikte, Chrysler ve Dodge markaları araç sahipleri de ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanıyor.

18.11.2013 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia, Alfa Romeo ve Jeep servisleri, 15 ? 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak "Kış Bakım Günleri' kampanyasıyla müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep yetkili servislerine gelen araç sahipleri kaporta boya işlemleri hariç tüm işçilik ve yedek parçalarda %20 indirim, araç muayene standartlarına uygun ücretsiz check-up ve 2 yıl orjinal yedek parça ve işçilik garantisi gibi fark yaratan imkanlardan faydalanıyor.

Chrysler ve Dodge marka araç sahiplerinin de yararlanabildiği "Kış Bakım Günleri'nde, yetkili servislere gelen müşteriler, araç muayene standartlarına uygun ücretsiz check-up yaptırdıktan sonra araçlarında yapılacak bakım ve mekanik onarım işleri için %20 indirimin yanı sıra, 2 yıl orjinal yedek parça ve işçilik garantisi güvencesine sahip oluyor. Avantajlı servis kampanyasından faydalanan müşterilere ayrıca marka logolu şık bir polar battaniye de hediye ediliyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Servisleri 'Kış Bakım Günleri? ile Fark Yaratıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement