Lazio, Oğuzhan Özyakup'a Talip - Son Dakika
Spor

Lazio, Oğuzhan Özyakup'a Talip

Lazio, Oğuzhan Özyakup\'a Talip

İtalyan kulübü, Beşiktaş'ta gözden düşen tecrübeli futbolcu için yönetimin kapısını çaldı. Siyah-beyazlı kulüp ise Oğuzhan Özyakup'un transferi konusunda henüz yanıt vermedi.

26.07.2015 11:08

Beşiktaşlı futbolculara olan ilgi bitmek bilmiyor. Demba Ba ve Atınç transferinin yanında birçok oyuncusuna teklifler gelen siyah-beyazlılarda göze giren son isim Oğuzhan Özyakup oldu.

LAZIO TALİP OLDU

31 Mayıs 2018'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcuya, İtalya'nın ünlü kulüplerinden Lazio talip oldu. Arsenal'in alt yapısından gelip, Beşiktaş'ta iyi işlere imza atan milli futbolcu, 25 lig maçında iki gol atıp, 5 kez de asist yaptı. İtalyan liginde sezonu üçüncü sırada tamamlayan, kupa finalinde de şampiyon Juventus'a kaybeden Lazio, gelecek sezon yine başarılı olabilmek için güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ'IN KAPISINI ÇALDI

Oğuzhan'ın yeteneklerini takip eden Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli'nin istediği Oğuzhan için İtalyan kulübünün Beşiktaş'ın kapısını çaldığı öğrenildi. Konuyu teknik direktör Şenol Güneş'e iletecek olan siyah-beyazlı yönetimin, henüz bir yanıt vermediği, Güneş'in raporuna göre Lazio ile görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lazio, Oğuzhan Özyakup'a Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Karadayı: Verin gitsin Oğuzhan fos çıkan bir oyuncu ve çok güçsüz 12 6 Yanıtla
  • Şarabci: gönder gitsin bize bir şey vermez. . 7 3 Yanıtla
  • TC,derbeder : küçük beyinli mahluk 1 2 Yanıtla

Advertisement