Leo Messi Takımı ve Kendi Hakkında Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Spor

Leo Messi Takımı ve Kendi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Leo Messi Takımı ve Kendi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Bir markanın tanıtım elçisi olduğu etkinliğin ardından konuşan Messi pek çok konuda görüşlerini paylaştı.

03.10.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lionel Messi bir ürünün tanıtım elçisi olarak tanıtıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Messi röportajında Barcelona'daki futbolundan, milli takıma, Ronaldo ile kıyaslanmasından takım arkadaşlarıyla ilişkisine kadar pek çok soruya yanıt verdi.

"Futbolu bırakınca..."

"Ayakkabılarımı astığımda tarihin hangi kısmında adım geçer bilmiyorum. Bunu pek düşünmüyorum da. Benim hedefim oyunumu geliştirmek ve daha çok kupa kazanmak"

Şu an başka bir yerde oynamak gibi bir düşüncem yok. Sadece Barcelona'yı düşünüyorum. Sözleşmemi de yakın zamanda yeniledim ve kulüple tüm sorunları geride bıraktık. İkinci kez imza atmaktan da çekinmem."

Yeni transferlerin takıma katkısı sorulan Messi, "Yeni arkadaşlarımızın tümü, birinci sınıf futbolcular. Şimdi çok iyi bir ekibiz. Başarılar ve şampiyonluklar kazanacak yetkinlikteyiz."

Luis Enrique hakkında

“Her teknik direktörün bir tarzı vardır. Luis Enrique'nin bizle uygulamak istediği sistem de daha çok başarı elde etmek üzerine bir sistem, hepsi bu. Bir teknik adamın takıma geldikten sonra istediklerini yapması zaman alacaktır, bu normal. Ama takımımızın iyiye gittiğini düşünüyorum, daha da iyiye gideceğinden şüphem yok."

Neymar Altın Top'u alır mı?

Bu biraz da oyuncunun kişisel performansına bağlı olan bir şey. Neymar çok yetenekli bir oyuncu. Bu sene onunla daha aykın oynuyoruz. Ayrıca onunla aynı sahada olmak çok iyi bir duygu. Neymar saha dışında da harika bir oyuncu.

Yeni pozisyonu hakkında

“Forvet pozisyonunda oynadığınızda gol atma şansınız daha fazla. bazen oyuna göre farklı yerlere geçebiliyorsunuz. Ancak ben sahada özgür olmayı daha çok seviyorum. Geçmişte çok fazla asist yaptım ama bu sne hepsinden daha çok olacak gibi.

Ronaldo ile kıyaslanma

Bu konuda kendimi çok tekrar eder oldum. Ben kendimi Cristiano ile kıyaslamıyorum. Sadece oyunumu oynuyor ve yapabileceklerime bakıyorum. Onunla ya da başkasıyla kıyaslanmak beni ilgilendirmiyor. Benim için en büyük onur, daha çok ödül kazanmak.

Ve Arjantin Milli Takımı

“Barcelona takımında bir kural var. Kim milli takımına çağrılırsa gitmek zorunda. Enrique bir kez bile bu konuda olumsuz bir tavır takınmadı. Bu onun nornmal bir şey olduğunu biliyor. Şimdi yeniden çağrıldım ve beklenen neyse onu yapacağım.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Leo Messi Takımı ve Kendi Hakkında Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement