Lg, Plazma Tv Sektörüne Veda Ediyor! - Son Dakika
Teknoloji

Lg, Plazma Tv Sektörüne Veda Ediyor!

Görüntü teknolojileri pazarının önde gelen isimlerinden Panasonic ve Samsung'un ardından şimdi de LG, Plazma TV pazarına veda ediyor!

31.08.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü teknolojileri pazarının önde gelen isimlerinden Panasonic ve Samsung'un ardından şimdi de LG, Plazma TV pazarına veda ediyor!

Bir zamanlar tüplü televizyonlar yerine almak için indirimler beklediğimiz veya birçoğumuzun ilk satışa sunulduğu günlerde alıp film keyfine başladığı Plazma TV'ler artık geri plana atıldı. Ana beyaz ışık kaynağını yöneten kanallarla renklerin oluştuğu ve teknoloji mağazalarındaki çalışanların "odanız karanlıksa veya maç izleyecekseniz kesinlikle bunu tercih edebilirsiniz." Dediği teknoloji artık pazarın fuzulilerinden.

2013'ün Kasım ayında Panasonic ve hemen ardından da Samsung'un Plazma TV pazarından çekildiği haberleri teknolojiseverlerini şaşırtmıştı. Yerini LED, Smart TV ve şimdilerde de OLED UltraHD(4K) TV modellerine devreden Plazma TV'ler artık LG Display'den de destek görmeyecek. Korea Times'ın haberine göre 4K ve OLED teknolojisine destek sağlayan LG, 2015 itibariyle Plazma TV'ler için satış desteğini kesecek.

LG tarafından henüz doğrulama gelmedi fakat, CES etkinliğinde bu geri çekilimi ima eden cümleler paylaşılmış ve OLED'e olan yatırımlarını arttıracağını duyurmuştu.

The post LG, Plazma TV Sektörüne Veda Ediyor! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Lg, Plazma Tv Sektörüne Veda Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement