Liseli Elif'in Ölümü Davası... - Son Dakika
Güncel

Liseli Elif'in Ölümü Davası...

SANCAKTEPE'de köpeğini gezdiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Dağyeli'ye aracıyla çarpıp kaçarak ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle sürücü Fatih Yalkın'ın "Bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

25.10.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANCAKTEPE'de köpeğini gezdiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Dağyeli'ye aracıyla çarpıp kaçarak ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle sürücü Fatih Yalkın'ın "Bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

"ARABA EMANET DEDİ, ALMADI"

Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 2. duruşmasına tutuksuz sanık Fatih Yalkın katılmazken Yalkın'ı avukatı temsil etti. Duruşmaya yaşamını yitiren genç kızın anne ve babası ile kardeşi katıldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen ve olay günü olay yerinde bulunan motorlu kurye ifade verdi. Olay günü sipariş götürdüğünü söyleyen tanık Orhan Yaman, "Işığın kırmızı yandığını gördüm. Işıkta yavaşlamaya çalışırken sol taraftan bir ses duydum. Bir kızın arabanın peşinden bağırarak koştuğunu gördüm. Yanına gittim. İlerde yerde yatan bir kız gördüm. Nabzı atıyordu. Bir araba çevirdim. Adam almadı ve 'Araba emanet' dedi. Ambulansı aradık" dedi.

"YAYA GEÇİDİNDEN GEÇERKEN ÇARPMA GERÇEKLEŞTİ"

Kazanın karşı şeritte meydana geldiğini ifade eden tanık Yaman, "Sanığın olduğu yönde trafik ışığı vardı. Bana kırmızı ışık yandığına göre sanığın olduğu tarafa da kırmızı ışık yanıyor olması gerekir. Bu durumda tahminime göre sanığın kullandığı araç kırmızı ışıkta geçti. Onun bulunduğu tarafta yaya geçidi var. Ölen yaya geçidinden geçerken çarpma gerçekleşti. 30-40 metre havada savruldu. Sanığın kullandığı araç olduğu gibi devam etti" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Elif'in Ölümü Davası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement