Londra'da Terk Edilmiş Araç Alarmı Verildi - Son Dakika
Dünya

Londra'da Terk Edilmiş Araç Alarmı Verildi

Londra\'da Terk Edilmiş Araç Alarmı Verildi

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir metro istasyonu, terk edilmiş araç nedeniyle tahliye edildi. Polisin yaptığı inceleme sonucu şüpheli bir duruma rastlanmadı.

25.07.2016 11:27  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir metro istasyonu, güvenlik uyarısı sonucu boşaltıldı. Araçta incelemede bulunan polisler, şüpheli bir duruma rastlanmadığınu duyurdu.

ŞÜPHELİ ARAÇ ALARMI VERİLDİ

İngiliz polis teşkilatı Scotland Yard'dan yapılan açıklamada, kentin kuzey batısındaki Barnet'ta şüpheli bir araç bulunduğu belirtildi. Polis, aracın sahibinin bulunması için çalışıldığını açıkladı.

İSTASYON TAHLİYE EDİLDİ

Aracın bulunduğu bölgenin emniyet kordonuna alındığı, aracın yakınındaki Golders Green metro istasyonunun da tahliye edildiği öğrenildi.

TEHLİKE SONA ERDİ

Kısa süre sonunda bir açıklama yayınlayan Barnet polisi, şüpheli aracın incelendiği ve herhangi bir tehlike bulunmadığı, trafiğin yeniden kullanıma açıldığını duyurdu.

KÖPRÜ PANİĞİ KISA SÜRMÜŞTÜ

Londra'da 28 Haziran'da da parlamento yakınındaki Westmister Köprüsü, üzerinde terk edilen şüpheli araç nedeniyle bir süre trafiğe kapatılmıştı. Köprü, aracın sürücüsünün bulunup getirilmesiyle açılmıştı.

ALARM 'CİDDİ' SEVİYEDE TUTULUYOR

İngiltere'de terör alarmı seviyesi, bir terör saldırısının "kuvvetle muhtemel" olduğu anlamına gelen "ciddi" seviyesinde tutuluyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Londra'da Terk Edilmiş Araç Alarmı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement