Lösev Bafra Temsilciği'nden Uyarı - Son Dakika
Yerel

Lösev Bafra Temsilciği'nden Uyarı

Lösev Bafra Temsilciği\'nden Uyarı

Samsun’un Bafra ilçesinde, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, LÖSEV adına para toplayanlara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunarak, LÖSEV olarak kimseden para toplamadıklarını söyledi.

24.06.2015 14:47

Samsun'un Bafra ilçesinde, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, LÖSEV adına para toplayanlara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunarak, LÖSEV olarak kimseden para toplamadıklarını söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla akşam iftar saatlerinden sonra bir takım sahte derneklerin Bafra'da duygu sömürüsü yaparak lösemiler adına bağış topladıklarını ifade eden LÖSEV Bafra Temsilcisi Korkmaz, bu konuda çok şikayet aldıklarını belirtti.

Korkmaz, "Bafralı vatandaşlar dikkatli olsun. Ramazan dolayısıyla Bafra'da belli yerlere afişlerimizi astık. Bafralı duyarlı halkımızın bizlere yardımda bulunacağına inanıyoruz ancak bu konuyla ilgili halkımızdan Bafra'da lösemili çocuklar adına para toplayan kişilere itibar etmesinler. Bazı dışarıdan gelen dernekler tarafından toplanan paraların nereye gittiği belli değil. Biz Bafralı hemşehrilerimizden kesinlikle lösemili çocuklar veya LÖSEV adına para toplama olayımız yoktur. Dışarıdan gelen bir takım kişiler duygu sömürüsü yapıyor. Ramazan ayı dolayısıyla, iftar saatinden hemen sonra vatandaşlarımızın evlerine gidip 'lösemili çocuklara bağış topluyoruz, billboardlarımızı, afişlerimizi astık' diyorlarmış. Böyle bir şey yok. Biz LÖSEV olarak kesinlikle kimseden para toplamıyoruz. Sadece bankalar ve İnternet aracılığıyla bağış topluyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösev Bafra Temsilciği'nden Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement