Lösev'de Bayram Eğlencesi - Son Dakika
Güncel

Lösev'de Bayram Eğlencesi

Lösev\'de Bayram Eğlencesi

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın geleneksel bayram eğlencesinde lösemili çocuklar ve aileleri güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

04.10.2014 12:59

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın geleneksel bayram eğlencesinde lösemili çocuklar ve aileleri güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Vakfın hastanesinde düzenlenen eğlenceye çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Bayram coşkusuyla heyecanlandıkları görülen çocuklar, ilk olarak Hacivat-Karagöz oyununu izlediler. Daha sonra karaoke yarışmasıyla şarkılar seslendiren çocuklar palyaçolarla oyunlar oynayıp eğlenirken mutlulukları yüzlerine yansıdı. Ev yapımı baklavaların da tadına bakan çocuklar, LÖSEV çalışanları tarafından verilen hediyelerle büyük mutluluk yaşadı. Böyle etkinlikler sayesinde moral bulduklarını dile getiren çocuklar, LÖSEV sayesinde bayram heyecanını yaşadıklarını söylediler. "Bayramı bayram gibi yaşıyoruz" diyen çocukların aileleri ise LÖSEV'in etkinlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

"GELENEKSEL BİR BAYRAMLAŞMAYI YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Hastane Koordinatörü Duygu Asken, bayramların çocuklar için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirterek, "Evlerine gidemeyen çocuklarımız için burada aileleriyle birlikte bayramı bayram gibi geçirecekleri, mutlu olacakları, moral bulabilecekleri bir etkinlik düzenledik. Geleneksel bir bayramlaşmayı yaşatmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız etkinliklerde Hacivat-Karagöz oyununu izleyecekler, hediyelerini alacaklar, şarkılar söyleyecekler. Buradan kurban bağışlarını vakfımıza yapan bağışçılarımıza da teşekkür ediyorum. Onların verdikleri kurban etlerini 12 ay boyunca burada çocuklarımıza yediriyoruz" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lösev'de Bayram Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement