Lösev'in "Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi" - Son Dakika
Yerel

Lösev'in "Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi"

Proje kapsamında lösemili çocuklar, İNOKSAN tesislerini ziyaret etti.

06.02.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesinin "Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi" kapsamında lösemili çocuklara İNOKSAN firmasının tesisleri gezdirilerek aşçılık eğitimi konusunda bilgiler verildi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde 17 bin hasta ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine destek veren LÖSEV'e kayıtlı çocukların moral değerlerini yükseltmek, bireysel gelişimlerine katkıda bulunmak ve kariyer planlamalarına olanak sağlayabilmek için her dönem yeni projeler oluşturulduğu bildirildi.

Lösemili çocukların yarıyıl tatillerini verimli ve eğlenceli geçirdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Son ziyaret projesi olan ve hayata geçirilen İNOKSAN mağaza ziyareti ve Akademi İNOKSAN mutfak çalışması ile sona erdi. Çocuklar önce İNOKSAN mağazasını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Daha sonra aşçı şapkalarını takarak büyük bir heyecan ile mutfağa girdiler. Kendi hayal güçlerini kullanarak, şeflerin süsleme ve pişirme teknikleri eşliğinde pizza ve kekler hazırladılar. Mutfak çalışmaları sırasında çocuklarımıza İNOKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Vehbi Varlık eşlik etti. Çocuklar yeteneklerini sergiledikten sonra kendi hazırladıkları birbirinden lezzetli pizza ve kekleri afiyet ile yediler." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösev'in 'Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement