Lpg Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Lpg Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi

Lpg Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Meslek İçi Eğitim Merkezi kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına "LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür" eğitimi ile devam ediyor.

16.06.2013 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Meslek İçi Eğitim Merkezi kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına "LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür" eğitimi ile devam ediyor. Seminere katılanlara, "MMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri","Mühendislik Etiği","Sorumlu Müdürün Hak, Yetki ve Yükümlülükleri","LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri","İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı","LPG Depolama","Dolum Tesisleri","Otogaz İstasyonları","LPG Tesisatı ve Konut Uygulamaları","LPG'nin Tanımı","Teknik Özellikleri ve Kullanım Alanları","İlgili Standartlar","LPG Otogaz İstasyonları Ekipmanları","LPG Doldurma","Boşaltma Kuralları","Periyodik Kontrol ve Bakımları","Yangın Güvenliği", "İlk Yardım Temel Bilgileri" ve "Sorumlu Müdür Kontrol Kayıt Defteri Uygulama Esasları" konularında bilgi veriliyor.

MMO Meslek İçi Eğitim Merkezi Kurs Eğitmeni Makine Mühendisi Seyit Ahmet Kurnez tarafından verilen eğitime, 9 makine mühendisi, 6 jeoloji mühendisi, 5 inşaat mühendisi, 2 maden mühendisi ve 1 ziraat mühendisi olmak üzere toplam 23 mühendis katılıyor.Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara "LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Yetki Belgesi" verileceği öğrenildi.

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er "Şube olarak üyelerin beklentisi ve gelişmeler doğrultusunda Meslek İçi Eğitim Merkezi kursları düzenliyoruz. Bu kurslar ile üyelerin donanımlarını artırmaya çalışıyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lpg Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement