Lugano, Hacken'e 50 Bin Euro'ya İmza Atmış - Son Dakika
Spor

Lugano, Hacken'e 50 Bin Euro'ya İmza Atmış

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan 34 yaşındaki futbolcu, üç aylığına imza attığı İsveç ekibinden bu süre için yaklaşık 50 bin euro alacak.

04.04.2015 09:39

Sürpriz bir transfere imza atan eski Fenerbahçeli Diego Lugano'nun, yeni takımı Hacken'e oldukça düşük bir ücrete imza attığı ortaya çıktı.

BİR DÖNEM BOŞTA KALMIŞTI

Sarı-lacivertliler ile 2011'de yollarını ayıran, ardından Malaga, PSG ve West Bromwich takımlarında forma giyen Uruguaylı futbolcu, sonrasında boşta kalmış ve eski kulübü Sao Paulo'nun tesislerinde bireysel olarak çalışmalarını sürdürmüştü.

50 BİN EURO

34 yaşındaki futbolcunun üç aylığına imza attığı İsveç ekibinden bu süre için yaklaşık 50 bin euro alacağı öğrenildi. Yıllık ücret olarak hesaplandığında 150 bin euroya karşılık gelen maaşla birlikte Lugano ücretinde önemli bir indirime gitmiş oldu.

Uruguaylı futbolcu, Fenerbahçe'de yıllık yaklaşık 2.5 milyon euro kazanıyordu. Lugano'nun Hacken ile kontratı 4 Haziran günü sona erecek.

TAKIMIN LİDERİ OLDU

Öte yandan Hackenli yöneticiler deneyimli futbolcunun performansından oldukça memnun kaldı. Hazırlık maçlarında forma giyen oyuncunun gelir gelmez takımın lideri gibi davranmaya başladığı ve oldukça başarılı olduğu vurgulandı.

Lugano, Hacken\'e 50 Bin Euro\'ya İmza Atmış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lugano, Hacken'e 50 Bin Euro'ya İmza Atmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • can: eee bu kara yüzlü türkiyede elbette futbolcular milyoner olur Caner ergin denilen adam eşine 1 trilyona bu memlekette araba alıyorsa gerisini siz düşünün bu türkiyenin ne luganası biter nede canere kara para aldıkları gariplerin hakkı var hepsinde 17 5 Yanıtla
  • Filinta: Türk klüplerinin parası deniz yemiyen keriz bu yabancılar gelip bu ülkede takım fanatikliği yapıyorlar hepsi hikaye para çok büyük Şnaydere, Meloya , Almeydaya,Kayt, ta Emenikeye bu Paraları verenler bunları şirketlerine odacı diye almazlar 18 1 Yanıtla
  • Salih Has: İşte almadia' .. GS, FB yanlış transferleri neticesinde İspanya'da 500 bin Euro ya oynayan Ambarat 1.300.000 euroyu GS dan alıyor. Yunanistan da 800 bin Euro'ya oynayan FB li 1.200.000 Euro Fener'den alıyor. 35 yaşındaki FB li 20 numara FB den yılda 6 milyon alıyor. GS daki Hollanda yılda 10 milyon alıyor. O hollandalıya Hollanda'da GS da aldığının yarısını versinler EŞŞEK gibi anırırım. Albayrak aysal aziz efendiler güya bu işi yapıyorlar. Ayıp v günah 14 2 Yanıtla

Advertisement