Luis Suarez: Muslera Barcelona'da Oynar - Son Dakika
Spor

Luis Suarez: Muslera Barcelona'da Oynar

Luis Suarez: Muslera Barcelona\'da Oynar

Barcelona'nın yıldızı Luis Suarez, Galatasaray'da oynayan vatandaşı Muslera'ya övgü yağdırdı, "Performansıyla Barcelona'da oynamayı hak ediyor." dedi.

16.10.2014 19:01  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liverpool'dan Barça'ya 75 milyon euro karşılığında transfer olan ama Dünya Kupası'nda Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay futboldan men cezası alan Uruguaylı golcü Luis Suarez, Marca'ya verdiği röportajda Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.

"MUSLERA KALİTESİNİ HERKESE GÖSTERDİ"

Milli takımda birlikte forma giydiği G.Saraylı file bekçisiyle Barcelona'da birlikte forma giyip giymek istemediğiyle ilgili soruya, "Fernando Muslera'nın ne kadar kaliteli ve ne tip önemli özelliklere sahip bir kaleci olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugüne kadarki performansıyla Fernando bunu herkese gösterdi" cevabını verdi.

"YÜZDE 100′DEYİM"

Barcelona'daki antik bira fabrikası Estralla Damm'da gerçekleştirilen törene futbol dünyasının önemli isimleri katılırken Luis Suarez eşi Sofia Balbi ile birlikte Altın Ayakkabısı ile poz verdi. Real Madrid maçıyla sahalara dönmeyi planlayan Uruguaylı golcü, "Biraz sabırlı olmak gerekti ama oynamak için az kaldı. İlk maçı Real Madrid'e karşı oynamak güzel olacak ama bekleyip görmek lazım. Ben her zaman Barcelona'da oynamak istedim. Umarım istediğim kupaları kazanırım. Cezam kalkar kalmaz teknik direktörün emri altında olacağım. Fiziksel ve psikolojk olarak beklediğimden çok daha iyi durumdayım. Yüzde 100′deyim. Tek arzum, takım arkadaşlarımla birlikte bir futbolcunun normal gününü yaşamaya başlamak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Luis Suarez: Muslera Barcelona'da Oynar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement