Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: "Eğer bir takım böyle oynuyor, bu kadar pozisyona giriyor ve pozisyonları harcayabiliyorsa bununla ilgili ceza çekmesi kadar doğal bir hadise yok" Sarıyer Teknik Direktörü Kaya: "Skorun dışında istediğimizi aldık"

18.12.2014 16:36

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Eğer bir takım böyle oynuyor, bu kadar pozisyona giriyor ve pozisyonları harcayabiliyorsa bununla ilgili ceza çekmesi kadar doğal bir hadise yok" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularının iyi bir performans sergilediğini kaydetti.

Maçta bazı sıkıntıları da tespit ettiğini vurgulayan Karaman, şunları söyledi:

"Bu oyun ve girilen pozisyonların hakkı bu olmamalı. Sonlara doğru yine bir tehlike yaşadık. Allah korusun, maçı beraberlikle de bitirebilirdik. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. Eğer bir takım böyle oynuyor, bu kadar pozisyona giriyor ve pozisyonları harcayabiliyorsa bununla ilgili ceza çekmesi kadar doğal bir hadise yok. Bunu giderme anlamında gayretlerimiz olacak."

Sarıyer cephesi

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya da Adana Demirspor'un, kadrosunda rotasyona giderken kendilerinin çok eksikle sahaya çıktığını belirterek, buna rağmen güzel bir maç olduğunu, iki takımın da oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettiğini söyledi.

Maçın sonlarında beraberliği kaçırdıklarına dikkati çeken Kaya, "Skordan dolayı sadece parayı kaybettik ama ligde ikinci devre neler yapabiliriz, nasıl bir planlamayla teknik ve taktik öngörüyle sahada yer alabiliriz, bunu gördük. Skorun dışında istediğimizi aldık" diye konuştu.

Lige 14 Aralık'ta ara verilecek olmasına rağmen bu tarihten sonra kupada 3 maç oynayacaklarını belirten Kaya, futbolcuları müsabakalara motive etmede güçlük çekeceklerini sözlerine ekledi.

, - Adana

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement