Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un Teknik Direktörü Reha Erginer, Samsunspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta, her iki takımın da gol pozisyonu üretmekte zorlandığını söyledi.

15.02.2015 19:45

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un Teknik Direktörü Reha Erginer, Samsunspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta, her iki takımın da gol pozisyonu üretmekte zorlandığını söyledi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın kötü zeminde oynandığına dikkati çekti.

Maça 2 takımın da galibiyet için çıktığını belirten Erginer, "Her 2 takımın da üçer galibiyeti vardı. Biz serimizi devam ettirmek ve 4. galibiyetimizi almak istiyorduk. Karşılaşma, ağır zeminde oynandı. Gol pozisyonu olmayan, biraz kısır bir maç geçti" diye konuştu.

Erginer, iki takımın da orta saha mücadelesi yapmak zorunda kaldığına işaret ederek, "Seyir zevki daha yüksek bir maç izlettirmek isterdik ama böylesine ağır sahada mücadele eden 2 takımın oyuncularına teşekkür etmek isterim. Artık önümüze bakacağız ve Adana Demirspor maçına hazırlanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın da saha şartlarının ağır olmasının 2 takımın iyi futbol oynamasını engellediğini ifade etti.

Hedefleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Altın, şunları kaydetti:

"Buraya 3 puan için geldik. Boluspor da iyi mücadele eden ve sonuca giden bir takım. Bir hafta boyunca Boluspor'u masaya yatırdık. Çok iyi futbolcuları var, onları inceleyerek neticeye gitmek istiyorduk. Sahanın azizliğinden pozisyon olmadı. Boluspor gibi bir takımdan bir puan almak da iyidir, çocuklarımı kutluyorum. Önümüzde Kayserispor maçı var, çalışıp oradan iyi bir neticeyle ayrılmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement