Gaziantepspor-Medipol Başakşehir: 0-1 - Son Dakika
Yerel

Gaziantepspor-Medipol Başakşehir: 0-1

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçının iki takım açısından da sıradan geçtiğini söyledi.

23.11.2015 23:16  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 1-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçının iki takım açısından da "sıradan" geçtiğini söyledi.

Topçu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakibin son 4 maçta 10 puan topladığını ve 3 deplasman maçında sadece 1 gol yediğini belirtti.

Az gol yiyen ve kapanan bir takıma karşı oynadıklarını kaydeden Topçu, "İlk yarı iyi pas yaptık ve iki şut atabildik. Oyunun geneline baktığımızda bir pozisyon var ve o da gol oldu. İkinci yarının başında kaptırdığımız bir top sonrasında gol geldi. Dolayısıyla iki takım açısından da sıradan bir maç oldu. Gol pozisyonu olan bir maç değildi" dedi.

Evlerinde oynadıkları son 3 maçı kazandıklarını anımsatan Topçu, bu maçı da kazanıp üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini ancak başarılı olamadıklarını ifade etti.

Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkati çeken Mutlu Topçu, "Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Medipol Başakşehir karşısındaki mağlubiyeti bu maçla telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Topçu, bir gazetecinin, "Taraftarın istifa çağrısını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu ise "Takımın gerçek sahipleri taraftarlardır. Mağlubiyet olduğunda aleyhte tezahürat olabilir. Mağlubiyet sonrasında lehime tezahürat yapacak halleri de yok herhalde. Saygıyla karşılıyorum" şeklinde yanıtladı.

Medipol Başakşehir cephesi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise iki takımın da istediklerini oyuna yansıtamadığı bir maç olduğunu söyledi.

Maçın ilk yarısında oyuna bir türlü giremediklerini dile getiren Avcı, "Geneli kötü bir maçtı. İlk yarı bizim açımızdan daha da kötüydü. İkinci yarıda enerjimiz, sinerjimiz biraz daha arttı. Ortada yaptığımız baskıyla kazandığımız topla golü bulduk. Sonrasında pozisyon vermedik ama basit top kayıplarından atakları da sonuçlandıramadık. Güzel, keyifli bir maç değildi ama bizim adımıza kazanmak önemliydi. Kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ligdeki takımların bu sezon maç kazanma sayısının fazla olduğunu vurgulayan Avcı, bugün itibarıyla Galatasaray'ı yakaladıklarını, Akhisar Belediyespor ile aynı puanda olduklarını kaydetti.

Avcı, ligdeki yarışın içerisinde olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantepspor-Medipol Başakşehir: 0-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement