Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

29.02.2016 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları maçlarda kazanamama sıkıntıları olduğuna işaret ederek, "Kazanamadık ve üzgünüz. Enteresan bir lig var. Bir puan bile bazen çok değerli olabiliyor" dedi.

Kardemir Karabükspor'un, PTT 1. Lig'in en güçlü ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Amacımız, kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmekti ama özellikle ilk yarıda yaptığımız basit top kayıpları nedeniyle, bir türlü üstünlüğü elimize alamadık. İkinci yarı hedefimiz topa sahip olmaktı ve istediğimiz oldu ama bu kez de gol atamadık" ifadelerini kullandı.

Yanlış pas tercihleri ile son vuruşlardaki eksikliklerinin gol atmalarını engellediğini savunan Eroğlu, "Son haftalarda bu konuda bir sıkıntı yaşıyoruz. Bunun giderilmesi konusunda oyuncularıma güveniyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Altınordu karşısında liderlik şansını kaçırdıklarını vurguladı.

Bekledikleri gibi yüksek mücadeleli bir karşılaşma olduğunu aktaran İldiz, şunları söyledi:

"Amaçları aynı olan iki takımın karşılaşması zevkli geçti. Bu maça goller yakışırdı. Maçın başından sonuna kadar golü istedik ancak girdiğimiz pozisyonlardan yararlanamadık. Açık söylemek gerekirse bugün üçüncü bölgede beceriksizdik. Neticede yeni haftaya yine aynı yerimizde giriyoruz. Kazansak lider olacaktık ama bu ligde her maç zorlu. Özellikle deplasmanda bu kadar pozisyona giriyorsanız, atmak zorundasınız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement