Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Genç bir takımız iniş çıkış yaşayabiliyoruz" dedi.

13.03.2016 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Genç bir takımız iniş çıkış yaşayabiliyoruz" dedi.

Eroğlu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, son haftalarda istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını ve gol bulamadıklarını belirterek Adanaspor karşısında ilk 30 dakikada üstün olduklarını söyledi.

Hızlı oyuncuları bulunan Adanaspor'un temposunun düşeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Savunmada basit bir hatayla golü kalemizde gördük. Amacımız ikinci yarı tempoyu artırıp gol bulmaktı. Yediğimiz 2. golden sonra rakibimiz skorun verdiği avantajla vakit geçirerek tempomuzu yükseltmemize izin vermedi. Genç bir takımız iniş çıkış yaşayabiliyoruz. Moral olarak sıkıntımız var ama bunu çözüp önümüze bakacağız. Önümüzdeki hafta Göztepe maçımız var. Göztepe de hedefe oynayan bir ekip, fair play çerçevesinde hak edenin kazanmasını diliyorum."

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise ligin en genç takımı karşısında deplasmanda aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu belirtti.

Maça iyi başlayamadıklarını kaydeden İpekoğlu, "İlk 20 dakikanın ardından orta saha oyuncularının devreye girmesiyle çok gol pozisyonu ürettik. Bunlardan ikisini değerlendirebildik. Önümüzdeki hafta Adana derbisinde önemli bir maça çıkacağız" dedi.

İpekoğlu, Ergin Keleş'in kasığında bir problem olduğunu ve Adana Demirspor maçında oynayıp oynamayacağının belli olmadığını ifade ederek, "Eksik oyuncularımıza rağmen kazanmamız çok önemli. Oyun disiplinine sadık, sistemli bir takımız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement