Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Atamıyorsak, gol yemememiz lazım." dedi.

04.04.2016 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Atamıyorsak, gol yemememiz lazım." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında rakiplerinin bir kez kaleye geldiğini, kendilerinin de fazla üretken olamadıklarını ancak net gol pozisyonları bulduklarını söyledi.

Bu maçın, geçen haftaların özeti gibi geçtiğini kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci yarı biraz daha çabaladık ama geriye düştük. Daha sonra hamle yaparak Sinan'ı öne gönderdik ve golü bulduk. Ondan sonra rakibin de savunma yaptığı dönemde gol yedik. Rakibimiz bulduğu 2 pozisyonda gol atıp, galip geldi. Gol atamıyorsak, yemememiz lazım. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. İlk 6 hedefinden uzaklaştık. Sahada daha az hata yapıp, başarılı olmamız gerekiyor. Genç oyuncuların motivasyonu düştüğünde hata sayısı artabiliyor."

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bu müsabakayı kurtuluş maçı olarak gördüklerini kaydederek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Hep ilk 6 mücadelesinin içindeyiz ama maalesef başımıza böyle bir maç gelmişti. Giresun'daki basın mensuplarından anlayış istedim, onlara da teşekkür ediyorum. Futbolculardan sosyal medya ve basından uzak durmasını istedim. Oyuncularım da biraz toparlandı. Kimlik savaşı verdiler, ayaklarına sağlık. Böyle bir rakibe karşı aldığımız 3 puan önemli."

Son dakikalarda yedikleri goller nedeniyle yaşadıkları puan kayıplarına dikkati çeken Sözeri, bugün ise son dakika golüyle kazandıklarını belirterek, "İlk yarıda Altınordu müsabakasıyla başlayan 5 maçlık bir seri yakalamıştık. İnşallah şimdi de aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Artık boş tribünlere oynamak istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement