Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: Başkanla Görüşür Gerekirse Bırakırız - Son Dakika
Spor

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: Başkanla Görüşür Gerekirse Bırakırız

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşılaşması sonrasında "İstifa edilmesi gerekirse zaten biz de başkanımızla görüşüp üzerimize düşeni yaparız." dedi.

05.12.2016 23:30  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 1-0 yenildikleri Trabzonspor karşılaşmasının ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

"SAYARKEN YORULUYORUM"

Kayserispor'un hakem hatalarına çok maruz kaldığını ifade eden Kutlu, "Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ama ne yazık ki dış etkenlere karşı bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çok üzgünüm. İki haftada bir takımın 6 penaltısı verilmiyor. 1 değil 6, sayarken yoruluyorum. Nasıl kazanacağız biz." diye konuştu.

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçında görev alan hakemin bu hafta da bir karşılaşmada görev aldığına şaşırdığına dikkati çeken Kutlu, şunları kaydetti:

"İSTİFA EDİLMESİ GEREKİRSE BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞÜP ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ"

"Hakemler yine görev alıyor ama biz istifaya davet ediliyoruz. İki haftada ben 6 puan alsam çok yukarıdayım. Önceki maçlarda da bir sürü hakem hatasıyla karşılaştık. Tribünler istifaya davet ederek başka isimler telaffuz ediyor. O sarf ettikleri isimler geçen sene son 10 maçlık dönemde 'takım küme düştü ben gelmem' dedi. Benden önce teklif edildi. Ama ben geldim sorumluluk aldım elimi taşın altına koydum. Risk aldım bu takımı kümede ben bıraktım. Taraftarlar takımlarını desteklesinler. İstifa edilmesi gerekirse zaten biz de başkanımızla görüşüp üzerimize düşeni yaparız."

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: Başkanla Görüşür Gerekirse Bırakırız
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: Başkanla Görüşür Gerekirse Bırakırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement