Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor'u sahasında 4-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Eğer kendimizi üst sıralara atmak istiyorsak ofansif oyuncularla sahada var olmamız gerekir." dedi.

12.02.2017 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor'u sahasında 4-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Eğer kendimizi üst sıralara atmak istiyorsak ofansif oyuncularla sahada var olmamız gerekir." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, zorlu bir maça çıktıklarını belirtti.

İpekoğlu, maçtan önce karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini dile getirerek "Nitekim de öyle oldu. Skor aldatmasın. Büyükşehir Gaziantepspor bir çok gol pozisyona girdi. Onları değerlendiremedi. Maçın kırılma anı bence kaleci Zülküf'ün kurtardığı penaltı, diyebiliriz. Eğer kendimizi üst sıralara atmak istiyorsak ofansif oyuncularla sahada var olmamız gerekir. Pozisyonlara girdik ürettik ama çok da pozisyon verdik. Ofansif oyuncularla savunma anlayışını biraz daha çalışmamız gerekir, diye düşünüyorum. Bu kadar çok gol pozisyonu vermemiz bizim için normal bir şey değil. İnşallah bunları yakın zamanda düzeltiriz." diye konuştu.

Büyükşehir Gaziantepspor cephesi

Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, beklemedikleri bir skor aldıklarını ifade etti.

İlk yarıda oyuna ortak olduklarını düşündüğünü belirten Diyadin şunları kaydetti:

"Maç içerisinde bir iki kırılma pozisyonu bize de geldi ancak bir anda 2-0 geri düştük. Devre arasına en azından bir golle girmeyi düşünüyorduk. Olmadı. Oyuna hep ortaktık. 2-1'i de yakalamamıza rağmen rakip 10 kişi kalınca farklı şeyler düşündük. Ancak maç bir anda 3-1 olunca da maç kopmuş oldu. Sonuçta tabi Pote faktörü de ortaya çıktı. Lige damgasını vuran oyunculardan biri. Bizim adımıza oyunla skorun çok alakası olmayan bir durum oldu. Maalesef hiç beklemediğimiz bir skor oldu, diyebiliriz. Çünkü maçlar kazanılır, kaybedilir. Emin olun son 8-10 haftadır böyle maçların kırılma anlarındaki pozisyonlarda bizim aleyhimize döndü. Aynısının bugün de olduğunu düşünüyorum. Özellikle son 15 dakikaya kadar oyun olarak ortak olduk. Pozisyon ürettik maalesef değerlendiremedik."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement