Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos: "İyi yerlere gelmek için çok güzel bir galibiyet"

12.04.2014 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray karşısında üstün oynadıklarını belirterek, "İyi yerlere gelmek için çok güzel bir galibiyet" dedi.

Carlos, 2-1 kazandıkları maçın ardından stat çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Güzel bir galibiyetti. Bizim mantalitemiz sadece Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a karşı kazanmak değil, Konyaspor, Gençlerbirliği, Bursaspor veya hangi takım olursa olsun galibiyet almamız lazım. İyi yerlere gelmek için çok güzel bir galibiyet" ifadesini kullandı.

Ligin ikinci yarısında kötü bir dönem geçirdiklerine ve çok puan kaybettiklerine dikkati çeken Carlos, "Bu puanları kaybetmeseydik avantajımız çok daha farklı olurdu. Avrupa'ya gitme ihtimalimiz çok çok daha fazla olurdu. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Carlos, ligde sırasıyla Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş ile zorlu maçlar yapacaklarını belirterek, bu karşılaşmalardan iyi sonuçlar alıp Avrupa kupalarına katılan taraf olmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısındaki maçta olduğu gibi bugünkü karşılaşmada da Galatasaray'dan üstün oynadıklarını dile getiren Carlos, "Soyunma odasında bunları konuştuk. Top bizdeyken oyundan keyif almamız, top karşı takımdayken de defansif sorumlulukları yerine getirmemiz gerektiğini konuştuk. Herkes kalitesini ortaya çıkarınca bu sonucu elde ettik" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement