"Açılış Maçında Galip Gelmek Önemliydi" - Son Dakika
Yerel

"Açılış Maçında Galip Gelmek Önemliydi"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Bakkal, "Ligin 2. haftasında da olsa galip gelmek ve 3 puan almak çok önemli." dedi.

13.09.2014 23:09  Güncelleme: 23:44

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor'u 2-0 yendikleri maça ilişkin, "Ligin ikinci haftasında da olsa galip gelmek ve 3 puan almak çok önemli. Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hakem Hakan Ceylan'ın hem kendileri hem de rakip takım adına çok iyi maç yönettiğini belirterek, tebrik etti.

Yeni statlarındaki ilk maçlarına çıktıklarını hatırlatan Bakkal, "Açılış maçında galip gelmek önemliydi. Özellikle sezon başından beri taraftarın ve camianın takıma olan beklentisi inanılmaz fazlaydı. İlk maçta deplasmanda yenilgiyle başladık. Ancak kalitemizi Eskişehirspor maçının ilk devresinde de göstermiştik" diye konuştu.

"Sahada her iki yarıda da üstün bir Torku Konyaspor vardı" değerlendirmesinde bulunan Bakkal, şunları söyledi:

"Gol pozisyonları denedik, üretmeye çalıştık ve net bir galibiyet aldık. İyi bir takımız var. Ligin ikinci haftasında da olsa galip gelmek ve 3 puan almak çok önemli. Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Yeni stadyumda ilk galibiyeti aldık. Bundan sonra hem güzel futbol ve hem de güzel sonuçlarla devam ederiz."

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise maçın başından itibaren oyunun dengede gittiği belirtti.

Taç atışından dönen topu perdeleyemediklerini ve golü yediklerini anlatan Ertekin, "Basit hatalar yaptık ve sonucunda kaybettik. İkinci yarı biraz daha toparlanıp, beraberliği sağlamak istedik. Ancak ikinci devrenin başında yediğimiz gol, bir anda bütün planlarımızı alt üst etti. Böyle basit hatalar yaparsak, kazanma şansımız da kalmıyor. Kaybettik, üzgünüz" şeklinde konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Açılış Maçında Galip Gelmek Önemliydi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement