Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: "Mücadelesi yüksek, tempolu ve saygı duyulması gereken bir takımla karşılaştık" Tokatspor Yardımcı Antrenörü Altun: "İkinci yarı, 2 net pozisyonumuz var. Bunları değerlendirebilsek, maç daha farklı sonuçlanabilirdi ama maalesef olmadı"

25.09.2014 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası 2. eleme turunda Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor'u 1-0 yenerek tur atladıkları maçta, oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Avcı, maç boyunca 5-6 net pozisyona girdiklerini ancak değerlendiremediklerini anlatarak, "Mücadelesi yüksek, tempolu ve saygı duyulması gereken bir takımla karşılaştık. Genel olarak oynadığımız futboldan son derece memnunum. Rakibe bir kafa topunun dışında pozisyon vermedik. 5-6 net pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Ulaşılabilir hedefimiz ilk etapta gruba kalmaktı. Umarım bir sonraki turda bunu gerçekleştireceğiz. Lige olumlu yansıması ve kupada nasıl devam edebileceğimizi gösterme açısından önemli bir test oldu. Hem rakibi hem de oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Avcı, Tokatspor karşısında ligde fazla forma şansı veremediği futbolcuları oynattığını belirterek, "Olumlu performans dönüşleri olanlar da beklentilerimi vermeyenler de oldu. Geniş bir kadromuz var. Ligde kullanamadığımız oyuncuları, maç atmosferinde hazırlıyoruz. Genel olarak memnunum. Performansını beğenmediğim oyuncular tabii ki var. Bunları da çalışarak düzelteceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Tokatspor cephesi

Tokatspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün'ün Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 5 maç men cezası alması nedeniyle karşılaşmaya takımın başında çıkan yardımcı antrenör Murat Altun, 2. yarıda buldukları pozisyonu değerlendiremediklerini söyledi.

Maçın genelinde İstanbul Başakşehir'in topa daha fazla sahip olduğunu vurgulayan Altun, "İlk yarıda yediğimiz talihsiz gol dışında pozisyon vermedik. İkinci yarıda özellikle 2. bölgede daha fazla direnç gösterip, önde baskıyla pozisyonlar üretmeye çalıştık. İkinci yarı, 2 net pozisyonumuz var. Bunları değerlendirebilsek, maç daha farklı sonuçlanabilirdi ama maalesef olmadı" görüşlerini aktardı.

Murat Altun, son yıllarda Türkiye Kupası'nda başarılı bir performans gösterdiklerini kaydederek, "Bu sezon da gruplara kalmayı düşünüyorduk. Anadolu kulüpleri için Türkiye Kupası son derece önemli. Biz de önem veriyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Spor Toto 2. Lig'de başarılı olmayı ve şampiyonluğa ulaşmayı düşünüyoruz. Hedefimiz PTT 1. Lig'e çıkmak. Arkadaşlarımız da bunu yapabilecek kapasitede. Başarılı, istekli ve özverili oyunculardan kurulu bir takımız" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement