Madde Bağımlılığına Karşı Basketbol Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Madde Bağımlılığına Karşı Basketbol Turnuvası Düzenlenecek

Uzunköprü ilçesinde, madde bağımlılığına karşı Gençler Basketbol Turnuvası düzenlenecek.

25.03.2015 14:42

Uzunköprü ilçesinde, madde bağımlılığına karşı Gençler Basketbol Turnuvası düzenlenecek.

Uzunköprü Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, turnuvanın gençleri spor salonlarına taşımak için belediye ve Uzunköprü Kent Konseyi işbirliğiyle düzenleneceği belirtildi.

Turnuvanın 4 - 5 Nisan'da Uzunköprü Belediyesi Ergene Spor Salonunda gerçekleşeceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlçemizdeki üniversite ile lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilerin katılım sağlayabileceği turnuva iki gün sürecek. 5 kişilik asil ve 3 yedek oyuncu olmak üzere toplam 8 kişilik takımların yer alacağı basketbol turnuvasına katılmak için belediye hizmet binası giriş katında bulunan hizmet masasından başvuru belgesi temin edilecek. Gerekli evrakların tamamlanmasının ardından takım listesi ve kimlik fotokopileri ile hizmet masasına teslim edilecek."

Açıklamada, turnuvaya katılmak için 2 Nisan'a kadar başvuruda bulunulabileceği ifade edildi.

Turnuvanın ilk gününde grup maçları, ikinci gününde ise final maçlarının gerçekleştirileceğini belirtilen açıklamada, "Belediye Başkanı Enis İşbilen, madde bağımlılığına karşı gençlerimizin  boş zamanlarını  değerlendirebilmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak amacıyla gençleri etkinliğe davet etti" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Madde Bağımlılığına Karşı Basketbol Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement