Maden Kanunu'ndaki Son Değişiklikler Konferansta Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Maden Kanunu'ndaki Son Değişiklikler Konferansta Konuşuldu

18 Şubat 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Maden Kanunu’ndaki değişiklikler, öğretim elemanları, öğrenciler, sektör çalışanları ve hukukçuların katılımıyla İnönü Üniversitesi’nde tartışıldı.

12.04.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Şubat 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Maden Kanunu'ndaki değişiklikler, öğretim elemanları, öğrenciler, sektör çalışanları ve hukukçuların katılımıyla İnönü Üniversitesi'nde tartışıldı.

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü, Maden Kanunu'ndaki değişikliklerin ele alındığı bir konferans düzenledi. Konferansa, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu konuşmacı olarak katıldı. Madenlerin sınıflandırılması, devlet hakkı ve rödovans gibi konuların ele alındığı konferansın soru-cevap bölümünde özellikle Maden Mühendisliği Bölümü öğrencileri sektörde yaşanılan sıkıntıları dile getirdiler. Malatya'daki madencilik sektöründen de katılımcıların yer aldığı konferans, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal'ın konuk öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu'na plaket takdimiyle sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maden Kanunu'ndaki Son Değişiklikler Konferansta Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement