Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ece'nin Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ece'nin Sağlık Durumu

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ece\'nin Sağlık Durumu

Esenler'de aile ziyaretinden anne ve babasıyla dönerken maganda kurşunuyla yaralanan Ece Kılıç'nin sağlık durumu iyiye gidiyor.

14.04.2014 14:31

Esenler'de aile ziyaretinden anne ve babasıyla dönerken maganda kurşunuyla yaralanan Ece Kılıç'nin sağlık durumu iyiye gidiyor. 5 yaşındaki Ece'nin tedavi gördüğü Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Adem Akçakaya sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Beş buçuk yaşında kız çocuğu dün akşam 20: 00 sıralarında ateşli silah yaralanması sonucu hastanemize getirildi. Yapılan tetkiklerinde kurşunun kaburgalarının arasından girdiği, içeride bir çok organa zarar verdiği izlendi. Bunlar akciğerleri, midesi, dalağı ve bir kısım bağırsak organlarında yaralanma olduğu tespit ediliyor. Bunun üzerine ekip olarak acil ameliyata alıyoruz. Ameliyatla gerekli müdahale yapıldıktan sonra hastamızı yoğun bakıma aldık. Şu anda sağlık durumu iyi. Büyük oranda hayati tehlike geçmiş ancak ciddiyetini koruyor" şeklinde konuştu.

Ece'nin tedavi gördüğü Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Demet Demirkol ise sağlık durumunu 'Yoğun bakımda izleniyor şu anda. Solunum cihazına bağlı değil. Bilinci açık. Bütün emirleri yerine getirebiliyor. ve isteklerini ifade edebiliyor. Ama yine de enfeksiyon ve kalp dolaşım sistemi açısından yakın izlenme yapılması gerekiyor. Hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam ediyor' şeklinde değerlendirdi. Tedavisi süren Ece'nin ailesinin hastanede bekleyişi sürerken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ece'nin Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement