Mahalle Muhtarının Tedaş Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Mahalle Muhtarının Tedaş Tepkisi

Mahalle Muhtarının Tedaş Tepkisi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şirinkuyu Muhtarı Şeyhmus Çelik kamyon çarpması sonucu eğrilen elektrik direğinin değiştirilmesi konusunda TEDAŞ’ın görevini yapmadığını ileri sürerek duruma tepki gösterdi.

17.09.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Şirinkuyu Muhtarı Şeyhmus Çelik kamyon çarpması sonucu eğrilen elektrik direğinin değiştirilmesi konusunda TEDAŞ'ın görevini yapmadığını ileri sürerek duruma tepki gösterdi.

Siverek ilçesi, Şirinkuyu Mahallesi 12. Sokakta bulunan eğri elektrik direğinin değiştirilmesi için dilekçe veren mahalle muhtarı Şeyhmus Çelik, TEDAŞ'ın elektrik direğinin değiştirilmesi konusunda görevini yapmadığını ileri sürerek duruma tepki gösterdi. Kamyonun çarpması sonucu eğrilen ve tehlike oluşturan elektrik direğinin değiştirilmesi için 15.09.2014 tarihinde TEDAŞ'a başvurduğunu söyleyen Çelik, "TEDAŞ'a yaptığımız başvurunun ardından TEDAŞ görevlileri gelip yeni direk için yer oluşturmamızı istediler. Ben de Fen İşleri müdürlüğünden rica ederek kepçe istedim. Direk için çukur oluşturduktan sonra TEDAŞ görevlileri bu sefer bizden kum ve çimento istedi. Borç toplamaya gelince görevini yapan TEDAŞ, sorunlarımızı çözmede görevini yapmıyor" dedi - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Muhtarının Tedaş Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement