Mahalle Sakinleri Baz İstasyonunu Söküp Attı - Son Dakika
Yerel

Mahalle Sakinleri Baz İstasyonunu Söküp Attı

Mahalle Sakinleri Baz İstasyonunu Söküp Attı

Adıyaman Kahta ilçesi Yenimahalle sakinleri baz istasyonu direğini yerinden söktü.

06.07.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Kahta ilçesi Yenimahalle sakinleri baz istasyonu direğini yerinden söktü.

Mahallelerine baz istasyonu kurulmasını istemeyen mahalle sakinleri, kurulum aşamasında olan baz istasyonunun direğini yerinden söktüler. GSM Şirketi tarafından baz istasyonu kurulması için çukur kazıldı. Vatandaşlar evlerinin yakınındaki baz istasyonunun kurulmasına karşı çıktı. İnşaatı devam eden baz istasyonuna gelen mahalleliler firma yetkililerinden çalışmaların durdurulmasını istedi. Ancak firma yetkilileri ve avukatları tüm işlerinin resmi olduğunu ve izin aldıklarını söyleyerek işlerine devam etti. İstasyon direği aynı gün yarıya kadar monte edildi.

İmza toplayıp yetkililere başvuruda bulunan mahalle sakinleri bundan sonuç alamayınca başka bir yöntem denedi. Gece baz istasyonunda toplanan vatandaşlar kurulmaya çalışan baz istasyonu demir direklerini sökerek attı. Kalıp için getirtilen tahtalar da ortadan kaldırıldı. Ortada sadece kazılan çıplak çukur kaldı.

Firma yetkilileri sabah geldiklerinde direğin yerinde olmadığını gördü. Firma yetkilisi şikayetçi olmak için inşaat alanından ayrıldı.

Mahalle sakinleri baz istasyonunun kurulmaması için 500'ün üzerinde imza topladıklarını belirterek, yetkililerin baz istasyonu kurulmasına müsaade etmemelerini istediler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Sakinleri Baz İstasyonunu Söküp Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement