Mahkemede Tutuklandı, Elleri Kelepçeli Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Mahkemede Tutuklandı, Elleri Kelepçeli Kaçtı

Mahkemede Tutuklandı, Elleri Kelepçeli Kaçtı

Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Tunahan Gündoğan,çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gündoğan,cezaevine götürülürken kelepçelerle kaçtı.

22.11.2014 20:27  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Tunahan Gündoğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gündoğan, cezaevine götürüleceği sırada elleri kelepçeli şekilde kaçarak kayıplara karıştı.

CEZAEVİNE GÖTÜRÜLÜYORDU

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle'de bir eve savcılık kararıyla düzenlediği operasyonda satışa hazır şekilde paketlenmiş 5 kilo esrar ele geçirdi. Polis olayla ilgili olarak Tunahan Gündoğan, H.G. ve B.Ş.'yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tunahan Gündoğan ve H.G. çıkarıldıkları mahkemece 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklandı. Tunahan Gündoğan, cezaevine götürüleceği sırada adliyeden elleri kelepçeli olarak kaçtı. Polis, Gündoğan'ın yakalanması için çalışma başlattı.

İSTANBUL'DA DA YAŞANMIŞTI

13 Kasım tarihinde de İstanbul Bakırköy Adliyesi'ne duruşmaları dolayısıyla getirilen tutuklulardan 10'u, adliye nezarethanesinin kilidini kırıp kaçmıştı. 8 tutuklu görevliler tarafından yakalanırken, 2 hükümlü adliye binasından çıkarak firar etmişti. 2 hükümlü bir sonraki gün yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahkemede Tutuklandı, Elleri Kelepçeli Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • tuhan: onu bilerek veeeeeeeee istiyerek yol verilmiştir kaçmış demek yanlış olur 11 9 Yanıtla
  • Murti: Deniz sekiyi iyi yakaladılar ama 4 2 Yanıtla
  • sarraf: Tebrikler 1 2 Yanıtla
  • Barış : Tutuklu nasıl kaçarya oradaki görevlilerin hepsini atacaksın 657 madde değişmesi lazım 1 2 Yanıtla
  • Police2: Cezaevine polis değil jandarma götürür. Ha dikkatsiz memur soruşturmaya tabi olup cezasını alır zaten. Mevzu; Devlet Elinde daha dikkatli memurlar olması için, düzenli eğitim vermek bence. 0 0 Yanıtla
  • Police2: Cezaevine polis değil jandarma götürür! Hangi görevli kaçırdıysa elinden cezasını alır zaten. Bence Mevzu daha dikkatli memurlar için, kolluk kuvvetlerini eğitimlere tabi tutmak. 0 0 Yanıtla

Advertisement