Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya İl Futbol Disiplin Kurulu, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Yeni Balabanspor’a ceza yağdırdı.

22.02.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya İl Futbol Disiplin Kurulu, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Yeni Balabanspor'a ceza yağdırdı.

16 Şubat Pazar günü Balaban Stadı'nda oynanan ve Yeni Balabanspor'lu yönetici, sporcu ve taraftarların hakemleri tartaklaması nedeniyle 89. dakikada yarın kalan Yeni Balabanspor-Çatyol Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili İl Futbol Disiplin Kurulu cezaları açıkladı.

İl Futbol Disiplin Kurulu, hakem ve gözlemci raporlarıyla birlikte kendilerine iletilen raporları değerlendirerek, Yeni Balabanspor takımına 8 maç saha kapatma cezası verirken, takımın 3 futbolcusu ile 1 yöneticisine ise 1 yıl 6 ay ile 2 yıl 2 ay men cezası verdi.

Yeni Balabanspor takımının, olaylar nedeniyle 8 karşılaşma sahalarının kapatılmasına karar verildi. Disiplin Kurulu ayrıca bu karşılaşmada Balaban kulüp yöneticisi Cemal Çelebi'ye 2 yıl 2 ay, Balaban futbolcuları Ziya Tunç'a 1 yıl 6 ay, Taner Köse ve Yasin Kasapoğlu'na ise 1 yıl 10'ar ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Maç, Çatyol Belediyespor 2-1 öndeyken, 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı. Yarım kalan karşılaşmanın sonucuyla ilgili kararı ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun karar vereceği kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement