Malatya'da HSYK Seçimini Ybp Listesi Kazandı - Son Dakika
Güncel

Malatya'da HSYK Seçimini Ybp Listesi Kazandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na (HSYK) adli yargıdan 7 asıl ve 4 yedek, idari yargıdan ise 3 asıl ve 2 yedek üyenin belirlendiği seçimde Malatya’da Adli Yargı’da Yargıda Birlik Platformu’nun (YBP) listesi en fazla oyu aldı.

12.10.2014 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) adli yargıdan 7 asıl ve 4 yedek, idari yargıdan ise 3 asıl ve 2 yedek üyenin belirlendiği seçimde Malatya'da Adli Yargı'da Yargıda Birlik Platformu'nun (YBP) listesi en fazla oyu aldı.

Malatya Adliyesi'nde yapılan HSYK seçiminde Adli Yargı'daki hakim ve savcılardan 106 delegenin tamamı da oy kullanırken, 7 oy boş çıktı.

ADLİ YARGI

Adli Yargı'daki HSYK adaylarından en fazla oyu alan adaylar şu şekilde; Turgay Ateş 59, Bilgen Başaran 52, İsa Çelik 60, Ahmet Çiçek 45, Mehmet Durgun 53, Ramazan Kaya 52, Selahattin Menteş 62, Zeynep Şahin 58, Ömür Topaç 66, Metin Yandırmaz 56 ve Mehmet Yılmaz 56.

İDARİ YARGI

İdari Yargı'da ise 25 delegenin tamamı oy kullandı. Sonuca göre; Ahmet Berberoğlu 14, Saadettin Kocabaş 14 ve Mahmut Şen ise 13 oyla en fazla oyu aldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da HSYK Seçimini Ybp Listesi Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement