Malatya'da İki Askeri Uçağın Düşmesi - Son Dakika
Politika

Malatya'da İki Askeri Uçağın Düşmesi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Malatya'da iki askeri uçağın enkazına ulaşıldığını belirterek, "Maalesef 4 şehidimiz var. Kaza kırım raporundan sonra nedeni açıklanabilir.

24.02.2015 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Malatya'da iki askeri uçağın enkazına ulaşıldığını belirterek, "Maalesef 4 şehidimiz var. Kaza kırım raporundan sonra nedeni açıklanabilir. Dışarıdan bir şey söz konusu değil" dedi.

Ala, kazayla ilgili olarak TBMM Genel Kurulu'nda gündeme geçmeden önce bilgi verdi. İki uçağın da enkazına ulaşıldığını ifade eden Ala, "Maalesef 4 şehidimiz var.  İkisi de F4 Fantom uçakları..." diye konuştu.

Bazı milletvekillerinin kazanın nedeniyle ilgili sorularına Ala, uçak kazasının kesin nedeninin ancak kaza kırım raporundan sonra açıklanabileceğini kaydederek, "Şu anda mümkün değil. Malatya sınırları içinde Akçadağ mevkiinde....Tabii tahminlerimiz var. Birbirine çarpma olabilir büyük ihtimalle ya da hava şartları...Dışarıdan bir şey söz konusu değil. İki uçağın enkazına da ulaşıldı. Maalesef 4  pilotumuz  da şehit olmuştur" karşılığını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Malatya'da İki Askeri Uçağın Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement