Malatya'da Vergi Dairesinin Çatısı Uçtu: 4 Ağır Yaralı (2)- Yeniden - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Vergi Dairesinin Çatısı Uçtu: 4 Ağır Yaralı (2)- Yeniden

Malatya\'da Vergi Dairesinin Çatısı Uçtu: 4 Ağır Yaralı (2)- Yeniden

Malatya'da etkili olan fırtına nedeniyle Vergi Dairesi Başkanlığı binasının çatısından kopan parçalar caddeye uçtu, 1'i çocuk, 4 kişi ağır yaralandı.

06.01.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da etkili olan fırtına nedeniyle Vergi Dairesi Başkanlığı binasının çatısından kopan parçalar caddeye uçtu, 1'i çocuk, 4 kişi ağır yaralandı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına kentte yaşamı felç etti. Fırtına, kent merkezindeki Vergi Dairesi Başkanlığı binasının son katının üzerine 14 yıl önce ekleme yapılan sac çatısını da parçaladı. Çatıdan kopan sac, demir ve tahta parçaları caddeye savruldu. Savrulan parçalar, o sırada kaldırımda yürüyen 6 yaşındaki Safa Efe Metin ve annesi Meral Metin ile 54 yaşındaki Hüseyin Bulut ve 59 yaşındaki Mustafa Akgeyik'in başlarına isabet etti. Kaldırımda kanlar içinde kalan 4 kişi ağır yaralandı. 4 kişi, çağrılan ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Polis olay yerini güvenlik çemberine alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan İnönü Caddesi üzerinde de bir evin damından sökülen tuğlalardan biri, kaldırımda yürüyen bir kadının başına isabet etti. Yaralanan ve henüz kimliği belirlenemeyen bu kadının da hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındığı bildirildi.

Gün boyunca kentte 110'dan fazla çatı uçması ihbarı gelirken, rüzgar nedeniyle çıkan 2 yangına da itfaiye ekipleri müdahale etti.

Güvençlik güçleri, mahalle ve caddelerde anons yaparak vatandaşların çatı altları gibi yerleden uzak durmasını istedi, gerekmedikçe sokaklara çıkılmaması yönünde uyarılar yaptı. - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Vergi Dairesinin Çatısı Uçtu: 4 Ağır Yaralı (2)- Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement