Malezya'da Ponpon Kız Kavgası - Son Dakika
Spor

Malezya'da Ponpon Kız Kavgası

Malezya'da Ponpon Kız Kavgası

Malezya Süper Lig ekiplerinden T-Team'in kurduğu ponpon kız grubu ülkede muhafazakarların tepkisiyle karşılaştı.

10.01.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malezya'da Süper Lig ekibi PBDKT T-Team'in kurduğu 15 kişilik ponpon kız ekibi tepkiyle karşılanınca kulüpten savunma açıklaması geldi.

Ülkede müslümanların çoğunlukta olduğu doğu sahili eyaleti Terengganu ekibi olan T-Team yetkilileri, kendilerine önyargıyla yaklaşıldığını söyledi. The Star gazetesi, taraftarların ponpon kız ekibine karşı olduğunu ve kulübe şikayetlerin yağdığını yazmıştı. Bir açıklama yapan Rabiatul Adawiyyah Mohd "Bu ekibi daha yeni kurduk, taraftarlarımız neyi amaçladığımızı ve ne yapacağımızı görmeden bizi yargılamasınlar" dedikten sonra "kızlarımızn kıyafeti uygun kıyafetler olacak, batıdakilere benzemeyecek ve bir elçi gibi davranarak takımımıza taraftar kazandıracaklar" sözleriyle kıyafetler konusunda taraftarlara güvence verdi.

Hayır işi yapacaklar

Kulüp yöneticisi AB Rasid Jusoh ise rakipleri Kelantan ve ATM gibi kulüplerin de ponpon kız ekipleri olduğunu hatırlatarak "Diğer ekipler taraftarlarıyla böyle sorunlar yaşamadı" sözleriyle taraftarlara sitem etti. Jusoh ayrıca kendi ekiplerindeki ponpon kızların maçlardaki mesailerinin yanı sıra pek çok hayır işinde de görev alacağını belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Malezya'da Ponpon Kız Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement