Malkara'da Hayvan Barınağının Yapımı Sürdürülüyor - Son Dakika
Güncel

Malkara'da Hayvan Barınağının Yapımı Sürdürülüyor

Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan geçici hayvan barınağı inşaatında çalışmalar sürdürülüyor.

04.08.2016 21:45

Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan geçici hayvan barınağı inşaatında çalışmalar sürdürülüyor.

Tedavi, kısırlaştırma ve rehabilitasyon işlemleri tamamlanan hayvanların konulacağı kafeslerin bulunduğu bölümün etrafına parke taş döşeniyor.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacıevhat Mahallesi, Gürgen mevkisindeki geçici hayvan barınağı inşaatının hızla devam ettirildiğini söyledi.

Hayvan barınağının yaklaşık 12 milyon metrekare alana sahip olduğunu belirten Yurdakul, barınak içerisinde ameliyathane, muayenehane, veteriner hekim ve anestezi odası, mutfak ve deponun yer alacağını, bir de 7 bölümden oluşan idare binasının bulunacağını dile getirdi.

Yurdakul, şunları kaydetti:

"Geçici hayvan barınağına gelen hasta hayvanların tedavileri yapıldıktan sonra, sağlıklı olan hayvanların kısırlaştırma ameliyatı ve postoperatif bakımı, iç, dış parazitle kuduz aşıları yapılıp rehabilitasyon işlemi bittikten sonra geçici olarak kalacakları kafesler de olacak. Şu an kafeslerin konulacağı bölümün etrafında parke taş çalışmalarımız yapılıyor. Geçici hayvan barınağı inşaatını 1 ay içinde bitirmek için çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malkara'da Hayvan Barınağının Yapımı Sürdürülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement