Malkara'da Sivil Toplum Kuruluşlarından Öğrencilere Burs - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Sivil Toplum Kuruluşlarından Öğrencilere Burs

Malkara'da faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları, 17 öğrenciye burs verecek.

05.11.2014 14:57  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara'da faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları, 17 öğrenciye burs verecek.

Malkara Anadolu Lisesi ve sivil toplum kuruluşları arasında, "Eğitim için iş ve güç birliği protokolü"  Kaymakam Mahmut Halal'ın katılımıyla düzenlenen törenle imzalandı.

Kaymakam Halal, protokol töreninde yaptığı konuşmada, ilçenin öncü eğitim kurumu Malkara Anadolu Lisesinin hazırladığı ve sivil toplum kuruluşu başkanlarının destek verdiği projeyle 400'ün yerleştirme puanı alan ve Malkara Anadolu Lisesini doğrudan tercih eden 17 dokuzuncu sınıf öğrencisine burs verileceğini belirtti.

Burs kapsamında öğrencilere 10 ay aylık 100 lira verileceğini ifade eden Halal, şöyle konuştu:

"Projenin Anadolu Lisesi ve Malkara eğitimine katkı sağlayacağına inanıyorum. Destek veren  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Projenin yıl içerisinde daha da geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması için diğer sivil toplum kuruluşlarının da bu güç birliğine katılacağını ümit ediyorum ve bekliyorum."

Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu ise bu yıl 17 öğrencinin burslardan yararlanacağını, gelecek yıl bu sayıyı 50'ye çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşları, protokol metninin imzalanmasının ardından, eğitimle ilgili yapılacak projelere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara'da Sivil Toplum Kuruluşlarından Öğrencilere Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement