Maltepe'de Çöp Ev Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Çöp Ev Operasyonu

Maltepe\'de Çöp Ev Operasyonu

Maltepe Gülensu Mahallesi’nde, yaşlı bir anne ile kızının yaşadığı evde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

14.11.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Gülensu Mahallesi'nde, yaşlı bir anne ile kızının yaşadığı evde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediyenin 7 müdürlüğüne bağlı ekiplerin katıldığı ve iş makinelerinin kullanıldığı çalışmada, evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı.

Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen Maltepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Gülensu Mahallesi'ndeki bir evde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi. 71 yaşındaki bir anne ile kızına ait olan evde belediyeye bağlı ekipler tarafından 3 gün boyunca temizlik, bakım, onarım ve ilaçlama çalışması yapıldı. İş makinelerinin da kullanıldığı çalışmalarda evden tam 7 kamyon çöp çıkartıldı.

Maltepe Kaymakamlığı'nın da destek verdiği çalışmada, Maltepe Belediyesi'nin ilgili müdürlükleri el ele verdi. Zabıta Müdürlüğü'nün de desteklediği çalışmada, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evin içindeki ve bahçesindeki çöpleri boşalttı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bahçede yapılan temizliğin ardından, ağaçlar budanırken, Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü evin çatısını onarmaya başlarken, Destek Hizmetleri Müdürlüğü evin boyasını yapacak. Tüm onarım ve temizlik işlerinin tamamlanmasının ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, evin eksik eşyalarını tamamlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de Çöp Ev Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement