Mamak Belediyesinden 65 Mahallede Kar Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesinden 65 Mahallede Kar Mesaisi

Mamak Belediyesinden 65 Mahallede Kar Mesaisi

İstanbul'un ardından Başkenti etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Mamak Belediyesi tüm önlemlerini alarak, vatandaşın mağdur olmasını engelledi.

19.02.2015 11:36  Güncelleme: 11:42

İstanbul'un ardından Başkent'i etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Mamak Belediyesi tüm önlemlerini alarak, vatandaşın mağdur olmasını engelledi.

Mamak Belediyesi karla mücadele ekipleri, Mamak'ta bulunan 65 mahalle, 354 cadde ve 4 bin 702 sokakta 24 saat kar mesai yapıyor. Mamak'ı 9 bölgeye ayırarak sistemli bir şekilde karla mücadele çalışması yürüten ekipler, ilçe sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için üç vardiya halinde çalışıyor. Gündüz karla mücadele eden ekipler, gece de buzla mücadele ediyor. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak yürüten acil müdahale timleri, vatandaşın günlük hayatının aksamamasını sağlıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Amacımız Mamaklı vatandaşlarımızın günlük hayatını aksamadan devam ettirebilmesini sağlamak" dedi.

Bu arada Mamak Belediyesi, vatandaşların şikayetlerini iletebilmeleri için kriz masası oluşturdu. Vatandaşlar 550 71 84 ve 444 0 149 numaralı telefondan olumsuz durumları bildiriyor. 13 adet elden tuzlama aracı, 1 adet tuzlama kamyonu, 2 adet hem önden hem arkadan tuzlama, 5 greyder, 12 adet önden küremeli traktör kepçe ve yeni alınan kar küreme araçları ile çalışmalar devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesinden 65 Mahallede Kar Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement