Mamak Belediyesi Vatandaşlara Sağlık Ulaştırıyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Vatandaşlara Sağlık Ulaştırıyor

Mamak Belediyesi Vatandaşlara Sağlık Ulaştırıyor

Mamak Belediyesi ilçede bulunan hasta, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

16.08.2015 12:20

Mamak Belediyesi ilçede bulunan hasta, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Evde Muayene ve Sağlık Hizmeti'nin başladığı tarihten bu yana on binlerce vatandaşa sağlık hizmeti ulaştıran Mamak Belediyesi'nin bu hizmetinden faydalanmak çok kolay. Hizmet almak isteyen vatandaşlar doğrudan Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edebilecekleri gibi Alo Mamak 444 0 149, 550 70 21, 550 70 36 ve 550 70 68 numaralarını arayarak hizmet talebinde bulunabiliyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Özellikle yaşlı, engelli, kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğümüz evde muayene ve sağlık hizmetleriyle kimsesiz vatandaşlara kol kanat geriyoruz. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan bu uygulama ile Mamak sınırları içerisinde bulunan vatandaşlarımıza Uzman ekipler tarafından sağlık hizmeti veriliyor" dedi.

SAĞLIK HİZMETİ KAPSAMLI OLARAK VERİLİYOR

Evde muayene ve sağlık hizmetinden bu yılın ilk sekiz ayında 4 binden fazla vatandaş faydalandı. Hizmet çerçevesinde hastalara kan alımı, muayene, enjeksiyon, pansuman, serum, sonda, kan şeker ölçümü, kolostomi bakımı yapılıyor. Ayrıca ihtiyacı olan hastalara yönelik mama, hasta bezi, yatak koruyucu, havalı yatak ve tıbbi malzeme desteği de sağlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Vatandaşlara Sağlık Ulaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement