Manavgat'ta Düzenlenen Girişimcilik Eğitim Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Düzenlenen Girişimcilik Eğitim Tamamlandı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik "Girişimcilik Eğitimi" sona erdi.

07.04.2014 14:09

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik "Girişimcilik Eğitimi" sona erdi.

İlçede 24 Mart-4 Nisan tarihlerinde MATSO binasında gerçekleştirilen eğitim, 70 saat sürdü. Kursun tamamlanmasının ardından kursiyerler için Oymapınar Baraj Gölünde tekne turu düzenlendi.

Geziye MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve 5. Meslek Komitesi Başkanı Ertan Akgün de katıldı.

Boztaş, göreve geldiklerinden bu yana beşinci girişimcilik eğitimi açtıklarını, bugüne kadar yaklaşık 150 kişiye eğitim verildiğini belirtti.

Eğitim sonunda birçok kişinin iş yeri açtığını dile getiren Boztaş, daha çok işletmenin açılmasını beklediklerini kaydetti.

İlçede girişimci sayısının artmasının istihdama katkı sağlayacağını vurgulayan Boztaş, 6'ncı eğitimin 9-19 Nisan tarihlerinde gerçekleşeceğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Düzenlenen Girişimcilik Eğitim Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement