Manchester City-Crystal Palace Maçını Canlı İzle Manchester City Crystal Palace Maçını İzle - Son Dakika
Spor

Manchester City-Crystal Palace Maçını Canlı İzle Manchester City Crystal Palace Maçını İzle

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City ile Crystal Palace 14.45'te karşı karşıya geliyor.

20.12.2014 13:42

20 Aralık 2014 tarihindeki Manchester City - Crystal Palace karşılaşmanın başlama saati 14:45. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz.

Manchester City - Crystal Palace karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.

Ligde topladığı 36 puanla 2. sırada yer alan Manchester City, liderlik takibini sürdürüyor. Zirveyle arasında sadece 3 puan fark olan Manchester City, bugün kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Crystal Palace'ı konuk edecek. Crystal Palace bu sezon geride kalan 16 haftada 15 puan topladı ve ligin 16. sırasında yer alıyor.

Manchester City son 7 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Öte yandan evinde de son 5 maçtır yenilmeyen Manchester City, bu maçların son 4'ünü ise galibiyetle tamamladı. Diğer taraftan Crystal Palace ise son 4 maçında galibiyet alamadı. Deplasmanda istediği sonuçları alamayan Crystal Palace son 5 deplasman maçından da galibiyet çıkarmayı başaramadı.

Bu zorlu mücadelede zirve yarışında yakın takipte olan Manchester City, kazanarak lider Chelsea ile puanları eşitlemek istiyor. Ardından City, liderin oynayacağı maçın sonucunu bekleyecek. Diğer yandan Crystal Palace ise ligin alt sıralarından uzaklaşmak istiyor.

Manchester City'de önemli isimlerin sakatlıkları devam ediyor. Bu sezon en fazla gol atan isim Sergio Agüero ve savunmanın bel kemiği Vincent Kompany sakat durumda. Ayrıca Edin Dzeko, Stevan Jovetic, Matija Nastasic'in de sakatlıkları bulunuyor ve bu maçta form giyemeyecekler. Crystal Palace'de ise tek sakat isim Marouane Chamakh.

Muhtemel 11'ler

Manchester City: Hart, Mangala, Clichy, Demichelis, Zabaleta, Silva, Fernando, Navas, Nasri, Toure, Pozo

Crystal Palace: Speroni, Hangeland, Ward, Kelly, Dann, McArthur, Puncheon, Ledley, Jedinak, Bolasie, Campbell

Manchester City - Crystal Palace

Saat: 14.45

Yayın: Lig Tv 3

Stat: Ettihad

Hakem: Phil Dowd

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester City-Crystal Palace Maçını Canlı İzle Manchester City Crystal Palace Maçını İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement