Manchester İçin Transferde Hummels'in Yedeği Ilori - Son Dakika
Spor

Manchester İçin Transferde Hummels'in Yedeği Ilori

Manchester İçin Transferde Hummels\'in Yedeği Ilori

Manchester United bir süredir ilgilendiği Alman savunmacı Hummels'i transfer edemezse, Portekiz'in genç yeteneklerinden Ilori'ye yönelecek.

01.08.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngitere Premier Ligi takımlarından Manchester United savunmasına Hummels'i almak istiyor. Ancak Hummels, Manchester'a gelmezse Ilori ile görüşmelere başlanacak.

İngiltere'nin Daily Mail gazetesinin haerine göre Manchester United savunmaya yapacağı transfer için listenin ilk sırasına Borussia Dortmund'un ve Alman Milli Takımı'nın oyuncusu Mats Hummels'i koydu. Ancak Hummels aynı zamanda Barcelona'nın da gündeminde olduğu için bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşılık United, Liverpool'u Granada'ya kiralık olarak gönderdiği Thiago Ilori ile anlaşmaya çalışacak.

21 yaşındaki Ilori, 2013'te transfer olduğu Liverpool'dan geçen sene devre arasında Granada'ya kiralanmıştı. Geçen sene 9 maçta oynayan savunmacı gol atma başarısı gösteremedi.

Hummels'in babası Hermann yaptığı açıklamada Manchester'a taşınmanın çok mantıklı olmadığını ancak Manchester 'ın savunmaya iyi bir takviye yapmak istiyorsa 30 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini söyledi.

Öte yandan Ilori'nin de transferinin gerçekleşmemesi durumunda Manchester United tekik direktörü Louis van Gaal devreye girecek ve milli takımdan oyuncusu Arsenalli Vermaelen'i Manchester'a getirecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester İçin Transferde Hummels'in Yedeği Ilori - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement